Foto: mirkatarby
Kedže vačšina exotických jedál si vyžaduje často ingrediencie,ktoré sú u nás ťažko dostupné,preto som túto polievku upravila na slovenské podmienky a už ju varievam Zobraziť celý popisKedže vačšina exotických jedál si vyžaduje často ingrediencie,ktoré sú u nás ťažko dostupné,preto som túto polievku upravila na slovenské podmienky a už ju varievam dosť dlho.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia dáme do hrnca a zalejeme 2 litrami vody,osolíme a dáme variť.Pridáme zeleninový bujón,mletý koriander, zázvor a pretlačený cesnak a varíme asi pol hodiny kým nie je mäso hotové.
- 2
Potom mäso vyberieme.Vývar prelejeme cez sito (nemusíme),dáme na sporák a pridáme huby.Ja som mala lesné mrazené,pridala som jeden pohár.Necháme variť ešte asi 10 minút kým sa neuvaria huby.
- 3
Pridáme po lyžici z každej omáčky,kokosové mlieko, limetovú šťavu a kukuricu.Čerstvý koriander narežeme a pridáme do polievky.Necháme prevrieť.Nakoniec pridáme pokrájané prsia a dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu