12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol očistíme a dáme do osolenej vriacej vody s octom. Varíme na miernom plameni 10 - 12 minút. Cesnak rozotrieme so soľou, speníme na rozpálenom oleji a pokvapkáme vodou, aby nezhorkol. Pridáme zelenú petržlenovú vňať, paradajkový pretlak a mäsový vývar. Okoreníme a povaríme. Zelenú papriku zbavíme jadrovníkov a nasekáme.
- 2
Polovicu primiešame k paradajkovému pretlaku a takto pripravenou omáčkou polejeme uvarený, ešte horúci karfiol, ktorý ešte posypeme nastrúhaným syrom a druhou polovicou nasekanej papriky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu