Karfiol na taliansky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
12 minút
tepelná úprava

Suroviny

30 g
 PL
2 PL
3 strúčik
 malá konzerva
2 PL
 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Karfiol očistíme a dáme do osolenej vriacej vody s octom. Varíme na miernom plameni 10 - 12 minút. Cesnak rozotrieme so soľou, speníme na rozpálenom oleji a pokvapkáme vodou, aby nezhorkol. Pridáme zelenú petržlenovú vňať, paradajkový pretlak a mäsový vývar. Okoreníme a povaríme. Zelenú papriku zbavíme jadrovníkov a nasekáme.

  2. 2

    Polovicu primiešame k paradajkovému pretlaku a takto pripravenou omáčkou polejeme uvarený, ešte horúci karfiol, ktorý ešte posypeme nastrúhaným syrom a druhou polovicou nasekanej papriky.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: