Príprava je celkom jednoduchá. Sú to základne karbonátky.
3-5
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
40 minút
na 100 °C
na 100 °C
Suroviny
500 g |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 strúčik |
|
5 g |
|
5 g |
|
10 g |
|
|
|
|
|
800 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misky som si dal mleté bravčové mäso. Pridám nadrobno pokrájanú cibuľu, vajíčka, lisovaný cesnak, majorán, mleté čierne korenie, soľ,strúhanka.
- 2
Vypracoval som si z surovín zmes mäsa. Z mäsa som vytvaroval karbonátky a obalil som ich v strúhanke. Ktoré som následne opražil na oleji.
- 3
Karbonátky som podával z uvarenými a lisovanými zemiakmi. Následne som jedlo ozdobil reďkovkou a petržlenovou vňaťou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre