Foto: tom1372
Príprava je celkom jednoduchá. Sú to základne karbonátky.
3-5
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
40 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Do misky som si dal mleté bravčové mäso. Pridám nadrobno pokrájanú cibuľu, vajíčka, lisovaný cesnak, majorán, mleté čierne korenie, soľ,strúhanka.
- 2
Vypracoval som si z surovín zmes mäsa. Z mäsa som vytvaroval karbonátky a obalil som ich v strúhanke. Ktoré som následne opražil na oleji.
- 3
Karbonátky som podával z uvarenými a lisovanými zemiakmi. Následne som jedlo ozdobil reďkovkou a petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu