Kapustový šalát

matulo82 - bez fotkymatulo82, 21. septembra 2011

šalát vhodný ako príloha k opečenému mäsu

Suroviny

1/2 hlávky
2 väčšie strúhaná
3 ks aj s vňaťkou
3 PL opražené
180 g alebo biely jogurt




Postup

  1. 1

    Kapustu nasekáme na jemno,takisto aj cibuľku s vňatou mrkvu nastrúhame. Všetko spolu dáme do misy,pridáme podľa svojej chuti,soľ.korenie citrónovú šťavu,všetkospolu dobre premiešame.Pridáme majonézu alebo biely jogurt.. Všetko poriadne zmiešame a necháme odstáť. Kapusta po nejakom čase sama pustí šťavu, preto ho pred podávaním ešte poriadne premiešame a nakoniec pridáme nasucho opražené slnečnicové semiačka. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia