4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapustu nasekáme nadrobno a dáme do hrnca. Pokrájanú cibuľu speníme na oleji doružova, pridáme papriku a odstavíme. Slaninu pokrájame na hrubšie plátky. Kapustu zalejeme asi 3 l studenej vody a dáme variť.
- 2
Postupne do nej pridávame slaninu, gulášové korenie, vegetu, soľ, mleté korenie, cesnak, mletú rascu a pretlak. Všetko privedieme do varu. Medzitým si v troche studenej vody rozmiešame gulášovú polievku.
- 3
10 minút pred dovarením ju vlejeme do kapusty spolu s cibuľou a dovaríme. Podávame s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu