výborná čalamáda :)
20 minút
na 85 °C
na 85 °C
Suroviny
5 kg |
|
2 kg |
|
1,5 kg |
|
10-12 ks veľké |
|
Nálev: | |
0,75 l |
|
0,5 kg |
|
2 bal. |
|
2 dl |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kapustu nastrúhame, červenú papriku a cibuľu nakrájame, uhorky nakrájame na kolieska. Zeleninu zalejeme prevareným precedeným nálevom a necháme stáť 24 hod., a obcas ju premiešame. Naplníme do pohárov a uzavrieme.
-
2
Sterilizujeme pri 85 st. / 20 min. Vyšlo mi 40 ks 3 dl pohárov.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Diskusia k receptu