Kapustová čalamáda

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 30. augusta 2012

výborná čalamáda :)

20 minút
na 85 °C

Suroviny

5 kg
2 kg
1,5 kg
10-12 ks veľké
Nálev:
0,75 l
0,5 kg
2 bal.
2 dl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kapustu nastrúhame, červenú papriku a cibuľu nakrájame, uhorky nakrájame na kolieska. Zeleninu zalejeme prevareným precedeným nálevom a necháme stáť 24 hod., a obcas ju premiešame. Naplníme do pohárov a uzavrieme.

    Kapustová čalamáda  - obrázok 1
  2. 2

    Sterilizujeme pri 85 st. / 20 min. Vyšlo mi 40 ks 3 dl pohárov.

    Kapustová čalamáda  - obrázok 2

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mám podobný recept,ale ide tam ešte mrkva, v každom prípade aj táto tvoja je určite vynikajúca.:-)
1x 1cica