Kapustnica

stefanm - fotkastefanm, 26. mája 2010
Kapustnica
Foto: stefanm

Keď "tinca" kapra tak ja kapustnicu!

10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
10 dkg
20 dkg
4 ks
4 ks
1/2 ks
2 strúčiky
2 PL
2 PL
2 ČL
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Oplachnutu a prekrojenu kapustu dáme variť do osolenej vody a prilejeme trochu šťavy z kyslej kapusty.Krátko povaríme,pridáme predvarené ,na menšie kúsky nakrájané hríby,údené klobásy a feferónku.Potom pridáme surové klobásy a spolu uvaríme do mäkka.Zahustíme zápražkou z nadrobno nakrájanej slaniny,oleja,múky a papriky,necháme prejsť varom asi 5min.,dochutíme soľou a korením a po krátkom odstáti podávame.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
šak to je to istééé!!!len jedno fotené s aparátom a druhé s mobilom.