Kakaové úliky s krémom

palma - fotkaPalma, 8. decembra 2018 15:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Kakaové úliky s krémomFoto: palma
12 ks
porcií
30 min
príprava
12 min
na 180 °C

Suroviny

Základné cesto:
110 g
75 g
1 ks
štipka
Úliky:
160 g
50 g (+ na posypanie formičiek)
100 g
30 g
Krém:
50 g
25 g
10 g
1 ČL
Poleva:
50 g
50 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Zmiešame suroviny na základné cesto a vypracujeme hladké cesto. Zabalíme do fólie a necháme aspoň 30 minút v chladničke.

  2. 2

    Suroviny na krém zmiešame a odložíme bokom.

  3. 3

    Piškóty rozdrvíme, pridáme cukor, kakao a Palmarin. Ručne vypracujeme cesto, ktoré bude trošku lepiť. Vezmeme formičku na úliky, jemne ju vysypeme práškovým cukrom a vtlačíme cesto tak, aby v strede zostalo miesto na krém.

  4. 4

    Cesto na základ rozvaľkáme na tenký plát a okrúhlou formičkou vyrežeme kolieska o niečo väčšie ako sú úliky. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov približne 10 - 12 minút.

  5. 5

    Každý úlik naplníme krémom, prilepíme k upečenému koliesku a polejeme roztopenou čokoládou s Cerou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist