Foto: maartina
...trocha som sa inšpirovala receptom v časopise
4
porcie
porcie
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle si speníme pokrájanú cibuľu, pridáme cviklu, ktorú sme si ošúpali a na hrubo nastrúhali. Chvíľku podusíme a zalejeme vývarom z bujónu, varíme asi 20min.
- 2
Hladkú múku si rozmiešame v malom množstve vody a za stáleho miešania prilejeme k cvikle, povaríme ešte 5min. Pridáme pretlačený cesnak, potom odstavíme, po chvíľke rozmixujeme ponorným mixérom. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
- 3
Pred podávaním do polievky môžeme pridať kyslú smotanu. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu