Toto jedlo si veľmi rada pripravím večer a ráno nabalím do práce. Základ som čerpala z knižky 108 receptov od Góvindu,no prispôsobila som Zobraziť celý popisToto jedlo si veľmi rada pripravím večer a ráno nabalím do práce. Základ som čerpala z knižky 108 receptov od Góvindu,no prispôsobila som si ho. Je to ľahké a podľa mňa lahodné jedlo.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
4 mrkvy,2 petrzleny, cca 1/2 hrnceka stopkateho zeleru,nakrajaneho na male 1/2cm kusky spolu uvarit nie uplne do makka, len al dente s morskou solou.
- 2
Zvlast uvarit zemiaky najlepsie v supke.
- 3
Potom 1 CL zazvor, stipku cilli,1 CL ml. koriander, 1/2 CL kurkumu s 2 PL vody uhniest na hladku pastu.v hrnci rozohriat GHI alebo maslo, nan pastu z korenin. Pridat k varenej zelenine a olupanym, pokrajanym zemiakom,nakoniec jogurt a kurkumu - 1 velky teglik, pripadne este dosolit.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu