Jednoduché Sabdží

hviezda0401 - fotkahviezda0401, 6. marca 2013

Toto jedlo si veľmi rada pripravím večer a ráno nabalím do práce. Základ som čerpala z knižky 108 receptov od Góvindu,no prispôsobila som Zobraziť celý popisToto jedlo si veľmi rada pripravím večer a ráno nabalím do práce. Základ som čerpala z knižky 108 receptov od Góvindu,no prispôsobila som si ho. Je to ľahké a podľa mňa lahodné jedlo.

8
porcií
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 ks
1/2 hrnčeka
8 ks
1 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1 ČL
1/2 ČL
50 g
300 g




Postup

  1. 1

    4 mrkvy,2 petrzleny, cca 1/2 hrnceka stopkateho zeleru,nakrajaneho na male 1/2cm kusky spolu uvarit nie uplne do makka, len al dente s morskou solou.

  2. 2

    Zvlast uvarit zemiaky najlepsie v supke.

  3. 3

    Potom 1 CL zazvor, stipku cilli,1 CL ml. koriander, 1/2 CL kurkumu s 2 PL vody uhniest na hladku pastu.v hrnci rozohriat GHI alebo maslo, nan pastu z korenin. Pridat k varenej zelenine a olupanym, pokrajanym zemiakom,nakoniec jogurt a kurkumu - 1 velky teglik, pripadne este dosolit.

Diskusia k receptu

tiginko
mňam, toto môže byť výborné, mám rada takéto jedlá. Vyskúšam...
vierutt
Neviem, čo znamená "sabdží", ale men to pripomína veľmi chutný, ľahký šalátik! Vďaka.
akeber
hm .... viem si predstaviť , určite mňamkota už je v KK :-) ďakujem .
joel
len z tych blbosti sa nezblaznite, jedzte všetko ako normalní ľudia ale s mierou




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia