Jahody v strúhankovo-kokosovej kôrke s vanilkovým krémom
Ladislav Zajac a Roman Cintula
z Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 12. júna 2018
z Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 12. júna 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyté očistené jahody zalejeme medovinou, necháme marinovať asi 3 hodiny.
- 2
Na panvici roztopíme med, pridáme jahody, krátko zaglazujeme. Glazované jahody obalíme v strúhanke, ktorú sme opražili na masle a pridali do nej kokos.
- 3
Z mlieka, vanilkového struku, kryštálového, vanilkového cukru a pudingu uvaríme vanilkový krém. Na tanier dáme uvarený krém a pridáme obalené jahody. Môžeme podávať s čokoládovou zmrzlinou.
Tiež jahodový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu