Jahodové krokety v kokose
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 31. mája 2015

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Na obdobie jahôd sa tešia všetci. Najviac sa však radujeme my kuchári. Netreba k nim veľa; jednoduché piškótové cesto alebo trochu smotany... a hneď Zobraziť celý popisNa obdobie jahôd sa tešia všetci. Najviac sa však radujeme my kuchári. Netreba k nim veľa; jednoduché piškótové cesto alebo trochu smotany... a hneď sa zrodí dezert hodný kráľovskej tabule.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Vajcia zmiešame s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom, tvarohom, múkou, kôrou z citróna a 100 g kokosu, vypracujeme cesto, do ktorého najemno nasekáme jahody.
- 2
 Z cesta vytvarujeme malé krokety, obalíme ich vo zvyšnom kokose, vypražíme na miernom ohni tak, aby kokos nezhorel a podávame s čerstvými jahodami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu