Foto: miska999
Rýchla nepečená torta a pre milovníkov jahôd- ......božskáááá!
príprava
Postup
-
1
Do tortovej misy naukladáme piškóty, vylejeme (rozotrieme) uvarený jahodový puding. Naukladáme naň druhú vrstvu piškót, na ktorú vylejeme smotany (alebo biele jogurty), ktoré sme predtým rozmiešali s práškovým cukrom a šťavou z jahodového kompótu. Na túto vrstvu poukladáme aj jahody z kompótu. Nasleduje posledná - tretia vrstva piškót. Naukladáme piškóty, na piškóty nakrájane čerstvé jahody. Pripravíme si želatínu podľa receptu na obale - (ja som kúpila číru červenú od Dr. Oetkera) - a mierne vychladnutú ju vylejeme na jahody. Dáme stuhnúť do chladničky a môžeme krájať. Dobrú chuť. Tip: Môže sa stať, že želatína bude tekutá aj potom, čo ju vylejete na tortu, no neskôr stuhne. Je dobré, ak pri robení želatíny dáte v pomere 1 : 1 vodu a jahodovy (resp. malinovy sirup).
Diskusia k receptu