Jahodový krém
Jahodový krém

Jahodová pena s kokosovou šľahačkou

lunter - fotkalunter, 12. januára 2019. Komerčný recept.
Jahodová pena s kokosovou šľahačkou
Foto: lunter
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

1 bal.
1 konzerva
250 g
150 g
1 bal.
80 g
 (na ozdobu)




Postup

  1. 1

    Tofu a jahody nakrájame. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu, med, jahody a 5 polievkových lyžíc kokosového mlieka.

  2. 2

    Sušienky rozdrvíme na čo najjemnejšie kúsky. Vo väčšej miske vyšľaháme zvyšné kokosové mlieko so stužovačom. Pridáme jahodový krém a premiešame.

  3. 3

    Do 1/3 pohára navrstvíme sušienky, potom jahodovú penu. Dáme aspoň na 5 hodín do chladničky.

  4. 4

    Pred podávaním posypeme zvyšnými sušienkami, ozdobíme jahodami a mätou. Podávame chladené.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia