Jahodová pena s kokosovou šľahačkou
Foto: lunter
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tofu a jahody nakrájame. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu, med, jahody a 5 polievkových lyžíc kokosového mlieka.
- 2
Sušienky rozdrvíme na čo najjemnejšie kúsky. Vo väčšej miske vyšľaháme zvyšné kokosové mlieko so stužovačom. Pridáme jahodový krém a premiešame.
- 3
Do 1/3 pohára navrstvíme sušienky, potom jahodovú penu. Dáme aspoň na 5 hodín do chladničky.
- 4
Pred podávaním posypeme zvyšnými sušienkami, ozdobíme jahodami a mätou. Podávame chladené.
Tiež jahodový krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu