Jahodová pena s kokosovou šľahačkou

lunter - fotkaLunter, 12. januára 2019 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Jahodová pena s kokosovou šľahačkouFoto: lunter
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

1 bal.
1 konzerva
250 g
150 g
1 bal.
80 g
 (na ozdobu)
NOVINKA: Varecha.sk na YouTube!

Postup prípravy

  1. 1

    Tofu a jahody nakrájame. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu, med, jahody a 5 polievkových lyžíc kokosového mlieka.

  2. 2

    Sušienky rozdrvíme na čo najjemnejšie kúsky. Vo väčšej miske vyšľaháme zvyšné kokosové mlieko so stužovačom. Pridáme jahodový krém a premiešame.

  3. 3

    Do 1/3 pohára navrstvíme sušienky, potom jahodovú penu. Dáme aspoň na 5 hodín do chladničky.

  4. 4

    Pred podávaním posypeme zvyšnými sušienkami, ozdobíme jahodami a mätou. Podávame chladené.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist