Jahňacie ražniči marinované v bielom jogurte

Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 3. septembra 2010
Jahňacie ražniči marinované v bielom jogurte
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

600 g
100 g
1 g
1 g
50 g
1 g
20 g
1 g
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahňacie mäso pokrájame na kocky. Pridáme soľ, korenie, cesnak, rozmarín, citrónovú kôru, biely jogurt a spolu dobre premiešame.

  2. 2

    Necháme odležať v chladničke cez noc. Mäso napichujeme na ihlu striedavo s cibuľou a šampiňónmi.

  3. 3

    Pečieme v rúre na 160 oC 1 hodinu.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: