Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátom

Jitka Boráňová
šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach, 29. marca 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Jahňacie kotlety:
800 g
60 g
200 ml
Kuskusový šalát:
200 g
30 g
30 g (kustovnica čínska)
20 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Kotlety nakrájame na porcie, ktoré osolíme a okoreníme. Cesnak prelisujeme a zmiešame s bielym jogurtom. Pekáč vymastíme masťou, vložíme kotletky a zvoľna pečieme domäkka.

  2. 2

    Kuskusový šalát: Kuskus osolíme, zalejeme vriacou vodou a necháme napučať. Primiešame hrozienka, kustovnicu čínsku a píniové oriešky.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist