Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátom

Jitka Boráňová
šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach, 29. marca 2016
Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Jahňacie kotlety:
800 g
60 g
200 ml
Kuskusový šalát:
200 g
30 g
30 g (kustovnica čínska)
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kotlety nakrájame na porcie, ktoré osolíme a okoreníme. Cesnak prelisujeme a zmiešame s bielym jogurtom. Pekáč vymastíme masťou, vložíme kotletky a zvoľna pečieme domäkka.

  2. 2

    Kuskusový šalát: Kuskus osolíme, zalejeme vriacou vodou a necháme napučať. Primiešame hrozienka, kustovnicu čínsku a píniové oriešky.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: