Jahňacia polievka

Alexander Szépe
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 31. marca 2010 17:57
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jahňacia polievkaFoto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Umyté mäso vložíme v celku do osolenej studenej vody, pridáme očistenú a pokrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu, pór a zelerovú a petržlenovú vňať zviazanú do viazaničky.

  2. 2

    Všetko okoreníme celým čiernym korením, muškátovým orieškom, ďumbierom a uvaríme. Mäkké mäso a zeleninu vyberieme, polievku precedíme, zeleninu a mäso vložíme späť do polievky.

  3. 3

    Privedieme do varu a zahustíme rozšľahanými vajíčkami.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist