Jahňacia polievka

Alexander Szépe
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 31. marca 2010
Jahňacia polievka
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

400 g
1 ks
200 g
1 ks
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté mäso vložíme v celku do osolenej studenej vody, pridáme očistenú a pokrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu, pór a zelerovú a petržlenovú vňať zviazanú do viazaničky.

  2. 2

    Všetko okoreníme celým čiernym korením, muškátovým orieškom, ďumbierom a uvaríme. Mäkké mäso a zeleninu vyberieme, polievku precedíme, zeleninu a mäso vložíme späť do polievky.

  3. 3

    Privedieme do varu a zahustíme rozšľahanými vajíčkami.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Na obrázku to nie je pomleté a veru že by bola škoda to mlieť, veď to takto vypadá lepšie a veľmi chutne, mňam!!!

Pridaj komentár k receptu: