Jahňacia polievka
Alexander Szépe
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 31. marca 2010
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 31. marca 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Umyté mäso vložíme v celku do osolenej studenej vody, pridáme očistenú a pokrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu, pór a zelerovú a petržlenovú vňať zviazanú do viazaničky.
- 2
Všetko okoreníme celým čiernym korením, muškátovým orieškom, ďumbierom a uvaríme. Mäkké mäso a zeleninu vyberieme, polievku precedíme, zeleninu a mäso vložíme späť do polievky.
- 3
Privedieme do varu a zahustíme rozšľahanými vajíčkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu