Hustý špenátový krém
Foto: skatulka
Najradšej mám husté krémové zeleninové polievky a túto si viete pripraviť, aj keď doma nemáte čerstvú zeleninu.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu a cesnak.
- 2
Mrazený špenát a zeleninový vývar privedieme k varu.
- 3
Pridáme nadrobno nakrájané zemiaky a varíme do zmäknutia.
- 4
Nakoniec pridáme smotanu, dochutíme soľou a korením a rozmixujeme na hladký krém.
- 5
Podávame s lyžičkou smotany alebo jogurtu a so sezamom.
Tiež Špenátová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tak nie je to každodenné používanie, ale na nejaké špeciálne príležitosti je super. Hneď zaujme. :)