Rajčinovú polievku mám rada, ale nie len takú riedku, ale poriadnu, s kúskami rajčín, z ktorej sa aj poriadne najem. Jasné, že keď nie Zobraziť celý popisRajčinovú polievku mám rada, ale nie len takú riedku, ale poriadnu, s kúskami rajčín, z ktorej sa aj poriadne najem. Jasné, že keď nie je čas, tak postačí aj instantná :D
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Rajčiny zalejeme horúcou vodou, necháme ich odmočiť, potom ich olúpeme, nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme. 
- 2
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme múku a vodu, spravíme zápražku. Prilejeme rozmixované rajčiny, olej, pretlak, štipku cukru. Osolíme podľa chuti, okoreníme, prisypeme bazalku. 
- 3
Premiešanú polievku necháme na miernom plameni vrieť asi 20 min. Občas premiešame. Po naservírovaní môžeme ochutiť syrom. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu