Foto: afataga
Takže tu idem použiť ten osamotený kozák a malé václavky
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
(kozáky a václavky) |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
|
|
podľa chuti |
|
2 ks |
|
1 PL |
|
4 lístky |
|
3 stonky malé |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Pokrájala som kozáka a niektoré václavky na polovice
-
2
Do woku som dala masť a huby
-
3
Restovala som ich 20 min., az sa vydusila všetka šťava, pridala som soľ, rascu a trochu korenia, na záver vňať
-
4
Medzi tým som si nachystala bylinky pod mäso, ja mám taký zeler bonsaj :-)
-
5
Chvíľu pred dokončením húb som si do rajnice dala masť a bylinky aj s chilli
-
6
Trochu som orestovala, šalviu som potom vyhodila, pridala som pokrájané kuracie prsia a prudko som ich orestovala pár minút
-
7
Osolila som ich a pridala som dve nakrájané paradajky, už som nechala iba prehriať asi 2 min.
-
8
Terazky som mala dilemu, či to mám zmiešať, ale nakoniec som rozhodla naservírovať to samostatne, príloha bola ryža a šalát zo zeleného šalátu
@kimlo neviem, ci by ti to chutilo, dosla mi vegeta aj bujon :-))) dik
@havino , @eviana dakujem, aj ja by som si dala :-)
@angast ty lichotnik, dakujem, aj viem, co pijes, tak mas u mna naliate :-)
@mariamka dakujem, mas pravdu, huby maju chutit ako huby :-)