Huby a kuracie prsia s bylinkami (fotorecept)

Autor receptu: afataga

Takže tu idem použiť ten osamotený kozák a malé václavky

2
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pokrájala som kozáka a niektoré václavky na polovice
  2. Do woku som dala masť a huby
  3. Restovala som ich 20 min., az sa vydusila všetka šťava, pridala som soľ, rascu a trochu korenia, na záver vňať
  4. Medzi tým som si nachystala bylinky pod mäso, ja mám taký zeler bonsaj :-)
  5. Chvíľu pred dokončením húb som si do rajnice dala masť a bylinky aj s chilli
  6. Trochu som orestovala, šalviu som potom vyhodila, pridala som pokrájané kuracie prsia a prudko som ich orestovala pár minút
  7. Osolila som ich a pridala som dve nakrájané paradajky, už som nechala iba prehriať asi 2 min.
  8. Terazky som mala dilemu, či to mám zmiešať, ale nakoniec som rozhodla naservírovať to samostatne, príloha bola ryža a šalát zo zeleného šalátu