Huby a kuracie prsia s bylinkami (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Takže tu idem použiť ten osamotený kozák a malé václavky
2 porcie |
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Pokrájala som kozáka a niektoré václavky na polovice
- Do woku som dala masť a huby
- Restovala som ich 20 min., az sa vydusila všetka šťava, pridala som soľ, rascu a trochu korenia, na záver vňať
- Medzi tým som si nachystala bylinky pod mäso, ja mám taký zeler bonsaj :-)
- Chvíľu pred dokončením húb som si do rajnice dala masť a bylinky aj s chilli
- Trochu som orestovala, šalviu som potom vyhodila, pridala som pokrájané kuracie prsia a prudko som ich orestovala pár minút
- Osolila som ich a pridala som dve nakrájané paradajky, už som nechala iba prehriať asi 2 min.
- Terazky som mala dilemu, či to mám zmiešať, ale nakoniec som rozhodla naservírovať to samostatne, príloha bola ryža a šalát zo zeleného šalátu