Komerčný recept
4
porcie
porcie
75 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 600 g alebo plece alebo zadné |
|
| 3 ks |
|
| 1 PL |
|
| podľa potreby |
|
| 200 g |
|
| 1 PL |
|
| 2 PL |
|
| 4 PL |
|
| alebo drvené |
|
| 1 ČL |
|
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezančeky, okoreníme a necháme chvíľku odležať. Cibuľku orestujeme na oleji dohneda, mäso poprášime múkou a orestujeme na cibuľke. Pridáme pretlak, zalejeme vodou a dusíme. Medzitým si nakrájame na štvrtky huby. Po 50 minútach dusenia (záleží na mäse) pridáme huby a horčicu, dochutíme vegetou a varíme ešte 10 minút.
- 2
Tip: Podávame s dusenou ryžou, vyprážanými zemiakovými hranolčekmi alebo s varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









pre tých, čo nepoznajú recept na Sroganoff, nech si pozrú recept od @2010 , okrem toho nepatria do neho žiadne maggi / napodobeniny ligurčeka, či akékoľvek iné umeliny. nedajte sa podviesť!
P.S. keď vidím ako niekto dáva do jedla vegetu, tak to radšej ani nedočítam....