Hubovo-hovädzí Stroganov

maggi - fotkamaggi, 6. mája 2013
Hubovo-hovädzí Stroganov
Foto: maggi

Komerčný recept

4
porcie
75 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g alebo plece alebo zadné
3 ks
1 PL
podľa potreby
200 g
1 PL
2 PL
4 PL
 alebo drvené
1 ČL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezančeky, okoreníme a necháme chvíľku odležať. Cibuľku orestujeme na oleji dohneda, mäso poprášime múkou a orestujeme na cibuľke. Pridáme pretlak, zalejeme vodou a dusíme. Medzitým si nakrájame na štvrtky huby. Po 50 minútach dusenia (záleží na mäse) pridáme huby a horčicu, dochutíme vegetou a varíme ešte 10 minút.

  2. 2

    Tip: Podávame s dusenou ryžou, vyprážanými zemiakovými hranolčekmi alebo s varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

fleurdelacor
Akurat som toto vcera varila sice trosku inakší mam recept ale chut je urcite rovnako uzasna..mnam
pusta
so Stroganovom nemá nič spoločného.
pusta
@afataga , asi :D
pre tých, čo nepoznajú recept na Sroganoff, nech si pozrú recept od @2010 , okrem toho nepatria do neho žiadne maggi / napodobeniny ligurčeka, či akékoľvek iné umeliny. nedajte sa podviesť!
afataga
@pusta to som povazovala za tak samozrejme, ze sa mi zdalo zbytocne to pisat, je to len uboha reklama na odpornu chemiu
molon
...to má veľmi ďaleko od stroganova....
P.S. keď vidím ako niekto dáva do jedla vegetu, tak to radšej ani nedočítam....
rulik
új, toto musí byť veľká dobrota, mal som v pláne sekulský guľáš, ale asi urobím toto




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia