Hubová polievka
Hubová polievka

Hríbovo-bryndzová polievka

eskimo - bez fotkyeskimo, 25. novembra 2019
Hríbovo-bryndzová polievka
Foto: eskimo
6
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

2 hrste
3 ks veľké
250 g
250 g pochúťková

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dve hrste hríbov udusíme na cibulke a oleji pol hodinu. Potom pridáme nakrájané zemiaky, drvenú rascu, soľ a trošku mletej papriky.

  2. 2

    Keď sú zemiačky mäkké, pridáme 250 gramov bryndze a 250 gramov kyslej pochúťkovej smotany. Vodu podľa potreby.

  3. 3

    Táto polievka je jednoduchá a je naozaj skvelá. Prajem dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@evanaaa (25.11.2019 18:52)

Ked dame zemiaky dame tolko vody aby boli ponorene a potom zas podla toho kolko chcete polievky a aku hustu ☺
1x evanaaa
Kedy vlastne pridáme vodu, až keď sú zemiaky mäkké? Alebo hneď, ako ich pridáme k poduseným hríbom?