Hríbovo-bryndzová polievka
Foto: eskimo
6
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Dve hrste hríbov udusíme na cibulke a oleji pol hodinu. Potom pridáme nakrájané zemiaky, drvenú rascu, soľ a trošku mletej papriky.
- 2
Keď sú zemiačky mäkké, pridáme 250 gramov bryndze a 250 gramov kyslej pochúťkovej smotany. Vodu podľa potreby.
- 3
Táto polievka je jednoduchá a je naozaj skvelá. Prajem dobrú chuť :-)
Tiež hubová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ked dame zemiaky dame tolko vody aby boli ponorene a potom zas podla toho kolko chcete polievky a aku hustu ☺
Tak to sa tesim a prajem dobru chut ☺