Cestoviny so šošovicovým šalátom
Cestoviny so šošovicovým šalátom

Hríbové ravioly na šošovicovom šaláte

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 25. júla 2017
Hríbové ravioly na šošovicovom šaláte
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

250 g
500 g
200 g
500 g (s hríbovou plnkou)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šošovicu uvaríme, scedíme a ochladíme pod studenou vodou. Farebnú papriku nakrájame na malé kocky, cibuľu tiež, všetko zmiešame so šošovicou, pridáme soľ, korenie, olivový olej a svetlý balzamikový ocot.

  2. 2

    Ravioly uvaríme v osolenej vode. Šoovicový šalát uložíme na tanier spolu s uvarenými raviolami, na ktoré môžeme pridať nastrúhaný parmezán.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
veľmi lákavé žravé foto..
a čítam-to dokážem i ja..
horám-zdar boh-a kuchárom šikovnú varešku..:-)