Hríbové ravioly na šošovicovom šaláte

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 25. júla 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Hríbové ravioly na šošovicovom šaláte Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Šošovicu uvaríme, scedíme a ochladíme pod studenou vodou. Farebnú papriku nakrájame na malé kocky, cibuľu tiež, všetko zmiešame so šošovicou, pridáme soľ, korenie, olivový olej a svetlý balzamikový ocot.

  2. 2

    Ravioly uvaríme v osolenej vode. Šoovicový šalát uložíme na tanier spolu s uvarenými raviolami, na ktoré môžeme pridať nastrúhaný parmezán.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist