Hríbové ravioly na šošovicovom šaláte
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 25. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 25. júla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šošovicu uvaríme, scedíme a ochladíme pod studenou vodou. Farebnú papriku nakrájame na malé kocky, cibuľu tiež, všetko zmiešame so šošovicou, pridáme soľ, korenie, olivový olej a svetlý balzamikový ocot.
- 2
Ravioly uvaríme v osolenej vode. Šoovicový šalát uložíme na tanier spolu s uvarenými raviolami, na ktoré môžeme pridať nastrúhaný parmezán.
Tiež šalátom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a čítam-to dokážem i ja..
horám-zdar boh-a kuchárom šikovnú varešku..:-)