Hovädzie chili

Autor receptu: tayllor

Tento recept som si viacmenej vymyslel z hlavy.....veď fantázii sa medze nekladú.

2
porcie
5 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu a cesnak si očistíme. Nakrájame na drobné kocky. Orestujeme na rozohriatom oleji. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opäť spolu chvíľu restujeme. Pridáme soľ, čierne korenie a bobkový list.
  2. Nakrájame si nopales na tenšie rezančky. Pridáme ich k mäsu. Pretlak rozmiešame s asi 2dcl vody. Pridáme tak isto k mäsu teraz. Jednotilvé druhy chili omáčok pridáme k mäsu v závislosti od toho aké máte radi pikantné jedlo. Všetko spolu podusíme asi 20 min. Pridáme cukor a povarime za stáleho miešania asi ďalších 5 min.
  3. Podávame s ryžou.