Hovädzie chili
Autor receptu: tayllor
Tento recept som si viacmenej vymyslel z hlavy.....veď fantázii sa medze nekladú.
2 porcie |
5 minút príprava |
35 minút tepelná úprava |
Postup
- Cibuľu a cesnak si očistíme. Nakrájame na drobné kocky. Orestujeme na rozohriatom oleji. Pridáme mäso nakrájané na kocky a opäť spolu chvíľu restujeme. Pridáme soľ, čierne korenie a bobkový list.
- Nakrájame si nopales na tenšie rezančky. Pridáme ich k mäsu. Pretlak rozmiešame s asi 2dcl vody. Pridáme tak isto k mäsu teraz. Jednotilvé druhy chili omáčok pridáme k mäsu v závislosti od toho aké máte radi pikantné jedlo. Všetko spolu podusíme asi 20 min. Pridáme cukor a povarime za stáleho miešania asi ďalších 5 min.
- Podávame s ryžou.