Horné kurcie stehná zapečené v tempurovom cestíčku fotorecept
Foto: danculka
Cestíčko,je od Oliwiera...
8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
10 minút
na 220 °C
na 220 °C
Suroviny
1500 g horné |
|
125 g |
|
1 pl |
|
2 čl |
|
1 čl |
|
Tempurové cestíčko: | |
2pl |
|
1pl (gustin) alebo solamyl |
|
štipka |
|
štipka |
|
podľa potreby alebo dobre chladená obyčajná voda |
|
Postup
-
1
Horné kuracie stehná umyjeme a nasolíme,pridáme rascu a majorán a pokladieme na pekáč,polejeme rozpusteným maslom a dáme piecť...
-
2
upečené stehná potrieme tempurovým cestíčkom,ktoré si urobíme z múky škrobu a minerálnej vody.Vymiešame vidličkou a nemusíme si dávať pozor,aby tam neboli hrudky,práve tie sú v tomto cestíčku žiadané.Potom to ešte dáme zapiecť...
-
3
hotové ,môžeme servírovať..
-
4
Dobrú chuť!
Diskusia k receptu