Foto: kaatka
Túto polievku sme dnes zostavili len tak podľa chute a surovín, ktoré musíme jesť kvôli imunite. Sme veľmi prekvapení, chutí úžasne...
6-8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
na orestovanie |
|
1 ks |
|
250 g |
|
2 strúčiky |
|
1 veľký |
|
100 g |
|
1 menšia čl |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Koreň z lotosu myslím nemení chuť polievky, ja ho dávam kvôli očiste.
- 2
Polievočky som urobila tak necelé 3 L. Na olivovom oleji som osmažila na drobno nakrájaný pór o 2 minutky nadrobno najrájanú hlivu.
- 3
Keď vidíme že je obsah hrnca jemne osmažený, pretlačime dva strúčiky cesnaku, premiešame kým sa neuvolní vôňa. Zalejem horúcou vodou s bujónom, pridáme korenie, kurkumu, osolíme a tiež pridíme nakrájaný zemiak
- 4
Varíme do zmeknutia zemiaku Dobrú chuť ♥
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
záleží aký bujón :)
Ďakujem :))