Túto polievku sme dnes zostavili len tak podľa chute a surovín, ktoré musíme jesť kvôli imunite. Sme veľmi prekvapení, chutí úžasne...
6-8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| na orestovanie | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 250 g | 
                                                             | 
                                                    
| 2 strúčiky | 
                                                             | 
                                                    
| 1 veľký | 
                                                             | 
                                                    
| 100 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1 menšia čl | 
                                                             | 
                                                    
| podľa chuti | 
                                                             | 
                                                    
| podľa chuti | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Koreň z lotosu myslím nemení chuť polievky, ja ho dávam kvôli očiste.
- 2
 Polievočky som urobila tak necelé 3 L. Na olivovom oleji som osmažila na drobno nakrájaný pór o 2 minutky nadrobno najrájanú hlivu.
- 3
 Keď vidíme že je obsah hrnca jemne osmažený, pretlačime dva strúčiky cesnaku, premiešame kým sa neuvolní vôňa. Zalejem horúcou vodou s bujónom, pridáme korenie, kurkumu, osolíme a tiež pridíme nakrájaný zemiak
- 4
 Varíme do zmeknutia zemiaku Dobrú chuť ♥
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


záleží aký bujón :)
Ďakujem :))