Halibut plnený mozzarellou a sušenými paradajkami

Pavol Šebest
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 16. novembra 2014 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Halibut plnený mozzarellou a sušenými paradajkamiFoto: Ľuboš Pilc

Vhodné k suchému vermútu.

4
porcie
20 min
príprava
60 min
na 180 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rybu narežeme pozdĺž na tenké plátky, ktoré plníme mozzarelou, sušenou paradajkou a listom bazalky. Urobíme rolky, ktoré marinujeme. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C.

  2. 2

    Marináda: Do citrónovej a pomarančovej šťavy pridáme čili, soľ, korenie a vymiešame. Cukinu a farebné papriky nakrájame na tyčinky, ktoré prudko opečieme na olivovom oleji. Osolíme, okoreníme a pridáme tymian.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist