Foto: mariana33
Keďže už neviem čo s cuketou, tak som sa rozhodla dať ho do gulášu, keďže som použila olej namiesto masti, čo je pri guláši Zobraziť celý popisKeďže už neviem čo s cuketou, tak som sa rozhodla dať ho do gulášu, keďže som použila olej namiesto masti, čo je pri guláši neodpustiteľný hriech je to aj diétne jedlo...
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
-
2
Pridáme na kocky nakrájané mäso a ml.červ.papriku. Opražíme.
-
3
Ďalej pridáme na tenko nakrájané zemiaky...tie sú na rozvarenie a zahustenie. Samozrejme nemôžme zabudnúť pridať soľ, korenie, drvenú rascu.
-
4
Podlejeme vodou a dusíme.
-
5
Po chvíľke pridáme nakrájané papriky, paradajky a feferónky.
-
6
Keď je mäsko skoro mäkké, pridáme nakrájanú cuketu a roztlačený cesnak. A dovaríme. Kto chce môže na záver, ešte pridať majoránku...
nechcem sa hádať, ale nemyslím si, že guláš sa varí výhradne z hovädzieho mäsa...varievam skvelý jelení guláš čo som našla na dákej poľovníckej stránke...sem tam guláš z diviaka presne tak ako sa varí hovädzí...muž varieva baraní, ten ja nemusím, lebo mne to smrdí...ale stále je to guláš...princíp skoro každého mäsového je masť, koľko mäsa toľko cibule, ml.paprika, rasca, soľ, korenie, majorán, voda, cesnak...
cs.wikipedia.org/wiki/Gul%C3%A1%C5%A1...