Guláš s cuketou

Autor receptu: mariana33

Keďže už neviem čo s cuketou, tak som sa rozhodla dať ho do gulášu, keďže som použila olej namiesto masti, čo je pri guláši neodpustiteľný hriech je to aj diétne jedlo...

6
porcií
10 minút
príprava
100 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
  2. Pridáme na kocky nakrájané mäso a ml.červ.papriku. Opražíme.
  3. Ďalej pridáme na tenko nakrájané zemiaky...tie sú na rozvarenie a zahustenie. Samozrejme nemôžme zabudnúť pridať soľ, korenie, drvenú rascu.
  4. Podlejeme vodou a dusíme.
  5. Po chvíľke pridáme nakrájané papriky, paradajky a feferónky.
  6. Keď je mäsko skoro mäkké, pridáme nakrájanú cuketu a roztlačený cesnak. A dovaríme. Kto chce môže na záver, ešte pridať majoránku...