Grilovaný kapor so zeleninovým šalátom a s tekvicovou majonézou
Janko Dudáš
šéfkuchár športovo-rekreačného centra Marina Liptov v Bobrovníku, 26. septembra 2017
šéfkuchár športovo-rekreačného centra Marina Liptov v Bobrovníku, 26. septembra 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
800 g |
|
800 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
50 ml |
|
10 g |
|
Tekvicová majonéza: | |
100 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame na julienne (tenké rezance), marinujeme v octe s cukrom. V šupke uvarené zemiaky nakrájame na kolieska.
- 2
Majonézu zmiešame s rozmixovanou surovou tekvicou, dochutíme kurkumou, citrónovou šťavou, soľou a cukrom.
- 3
Umytého, očisteného a kostí zbaveného kapra ugrilujeme na strane s kožou. Podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom a tekvicovou majonézou.
Tiež grilovaná ryba:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu