Grilované kuracie mäsko

koitina - fotkakoitina, 17. marca 2013
Grilované kuracie mäsko
Foto: koitina

Ak neviem čo uvariť respektíve sme veľmi hladní, toto jedlo nás stále zachráni. Je rýchle zdravé a chutné.

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks




Postup

  1. 1

    Ako prvé si umyjeme kuracie prsia, osušíme, nakrájame na rezne. Z oboch strán ich natrieme olejom, osolíme, okoreníme. Môžme použiť aj trochu vegety. Zemiaky si očistíme narežeme na štvrťky a taktiež osolíme, okoreníme a ocesnakujeme.

  2. 2

    Pripravené mäsko hodíme na gril na cca 6 minút. Zemiaky si vložíme do janského skla, pridáme k nim aj vetvičku rozmarínu a ešte postriekame olejom. Dáme zapiecť na cca. 30 minút na 200 stupňov teplovzdušne. (stále sledujeme)

  3. 3

    Popri tm si dáme do hrnca maslo, ktoré osolíme. Pridáme zmes zeleniny Mediterán, v ktorej je cukina, fazuľové struky, mrkva a kopec inej chutnej zeleninky. Osolíme a okoreníme. Podlejeme vývarom resp vodou a dusíme domäkka.

Diskusia k receptu

aamm
aj to vypadá chutne, mňam, ukladám do KK
aamm
a mám rada aj zeleninku podusenú na masle
hralka
dietné,chutné,zeleninka,ale v jenskej mise,nie janskej




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia