Foto: frezia
Grilovanie je jedným z najznámejších a kalórie najchudobnejších spôsobov prípravy mäsa. V tomto prípade, by ste mali určite venovať pozornosť kvalite použitého mäsa. Co Zobraziť celý popisGrilovanie je jedným z najznámejších a kalórie najchudobnejších spôsobov prípravy mäsa. V tomto prípade, by ste mali určite venovať pozornosť kvalite použitého mäsa. Co asi urobit s nádherným kúskom roštenky? Prosim,vyskusajte!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokvapkame olivovym olejom,okorenime,pridame cerstve bylinky a nechame marinovat. Nie je ziadny urceny cas,jednoducho si medzitym pripravyme prilohu.
-
2
Rozpalime grilovaciu panvicu,(musi byt poriadne horuca,aby sa nam mäso uzatvorilo a nevytiekla stava) a hodime na nu mäso. Na panvicu nepouzivame ziaden olej! Mäso bolo pokvapkane olejom,to staci. Grilujeme z kazdej strany asi 4-5 minut. Mäso bolo asi 3 cm hrube,robili sme ho medium.
-
3
Ako priloha sa hodi miesany salat.
-
4
Na tanieri ozdobime mäso este cerstvymi bylinkami a citronom.
@tiginko ,nase tiez.
Je to však od nedele . Nevadí ???
Gustiózne jedlo...velmi pekne naservírované.
@angast
Žiadne pozeranie..friško pošli kúsok..vyzerá to byť velmi
Ok.
recepty, fotky i design.
@tiginko ,nase tiez.
Je to však od nedele . Nevadí ???
Gustiózne jedlo...velmi pekne naservírované.
@angast
Žiadne pozeranie..friško pošli kúsok..vyzerá to byť velmi
Ok.
recepty, fotky i design.