Gratinované líčka zo zubáča s omáčkou zabaione
			   Miroslav Milučký
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 31. októbra 2017
		   
		   šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 31. októbra 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Líčka osolíme, okoreníme a opečieme na masle. Do misy dáme žĺtky, vínny ocot, biele víno, soľ a nad parou vymiešame do hustej peny.
- 2
 Vínnu penu dáme na opečené líčka a zapečieme v rúre dozlatista.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu