Foto: dadecova
Voľakedy som si objednala domov, cestoviny ale boli strááášne štipľavé ale veľmi dobré. Tak som ich doma vyskúša podľa seba. Vydarili sa ! Zobraziť celý popisVoľakedy som si objednala domov, cestoviny ale boli strááášne štipľavé ale veľmi dobré. Tak som ich doma vyskúša podľa seba. Vydarili sa !
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Nevedela som že či si predvarím cestoviny alebo dám neuvarené a nato omáčku, ked som to zaliala smotanou bolo jej dosť tak tie cestoviny by sa v tom uvarili, si myslím. Ale tým pádom by sa dlhšie piekli. To tak na úvod, lebo viem že niektorí to tak robia :D
- 2
Táákže uvaríme cestoviny, odložíme na bok. Do panvice si dáme cibuľu, klobásku a slaninku. Troška po smažíme dáme čierne korenie a soľ. Pridáme pretlak a bazalku. Malé paradajky pridáme nemusíme ja som mala pár v chladničke. A kto má rád štipľavé čili papričku.
- 3
Na konci všetko pomiešame a zalejeme smotanou, pridáme na strúhaný syr. Piekla som to 30 minút. Brú chuť každému kto to vyskúša. :) p.s čoho, koľko som neuviedla, každý zapeká v inom a každý by mal odhadnúť čoho tam chce viac či menej podľa vlastnej chuti
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu