10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 60 g |
|
| 4 |
|
| 60 g |
|
| 80 g |
|
| 4 na sneh) |
|
| Krém: | |
| 70 g |
|
| 1 dcl |
|
| 2 PL / kukuričný škrob |
|
| 170 g |
|
| 1 PL (rum) |
|
| 100 g klasické |
|
| Čokoládová poleva: | |
| 100 g |
|
| 50 g |
|
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny,pridáme pyré vyšľaháme a nakoniec pridávame striedavo múku s tuho vyšľahanými bielkami.Zmes vylejeme na papierom na pečenie vyložený plech a pečieme pri teplote 180°C asi 10 minút.Horúci korpus zavinieme do vlhkej utierky aj s papierom na pečenie a necháme vychladnúť.
- 2
Mleko s cukrom,maizenou uvaríme na krém necháme vychladnúť.Maslo s pyré a rumom vyšľaháme a primiešame vychladnutý krém.
- 3
Vychladnutú roládu natrieme krémom a stočíme do rolády.Nakoniec roládu polejeme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu