Francúzska šošovica so šalátovými zemiakmi
Foto: blissofplants
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak restujeme pár minút.
- 2
Pridáme šošovicu, na malé kúsky nakrájanú mrkvu, cuketu, pretlak a vodu. Privedieme do varu a za občasného miešania varíme až kým je šošovica mäkká a uvarená. Dobre ochutíme.
- 3
Medzitým si uvaríme zemiaky v šupke. Keď sú hotové, zmiešame ich s čerstvými alebo sušenými bylinkami a kúskom rastlinného masla.
- 4
Podávame so šošovicou.
Tiež Šošovica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nemáš za čo!?mne táto šošovica chutí najviac ? krásnu zvyšok víkendu ti prajem ?