Fit bábovka bez múky a bez pridaného cukru videorecept

laylastastykitchen - fotkalaylastastykitchen, 15. novembra 2021
40 minút
príprava
50 minút
na 170 °C

Videopostup

Suroviny

5 ks
210 g pomleté
100 g
100 ml
80 ml
160 g
2 ČL
2 PL
1 ks
100 g
Na posypanie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Oddelila som si zltky od bielkov. K zltkom som pridala med, roztlaceny banan a zacala som slahat. Slahala som par minut, potom som pridala kokosovy olej a znova som premiesala. Postupne som pridala kakao, ovsene vlocky, prasok do peciva, mlieko a nakoniec mandlovu muku. Vsetko som dobre preslahala. Do tejto zmesi som pridala cucoriedky, ktore som primiesala varechou.

  2. 2

    Zvlast v miske som vyslahala bielky na tuhy sneh. Sneh som pridala k zmesi, ktoru som si vymiesala predtym. Zlahka som vsetko premiesala.

  3. 3

    Babovkovu formu som potrela kokosovym olejom, aby sa babovka neprilepila. Naliala som zmes do formy a piekla som na 170 °C priblizne 50 minut.

  4. 4

    Hotovu vychladnutu babovku som posypala kakaom. Viac detailov mozete najst vo videu. Dobru chut! :-)

Recept je zaradený do kategórií:
Ovocné, Desiata, Dezerty, Olovrant, Raňajky, Na sladko, Koláče, Pečené, Pre štíhlu líniu

Diskusia k receptu

martamm
Bez muky? Ovos je predsa o bilovina. Taktiez med obsahuje cukor.
laylastastykitchen
@martamm (18.11.2021 16:23)

Ano bez muky. Nie je tam hladka, polohruba ani hruba muka. Su v tom ovsene vlocky co neni obycajna muka.
Med, ano je sladky ale nie je to cukor! Je to zdravsia alternativa a skvela babovka pre tych co chcu zdravsie zit.


Zaujímavé video z archívu TV Varecha