Fašírky
Autor receptu: pato1151
Mne moc nechutia s baleným mäsom. Ja si ho radšej dám pomlieť u mäsiara! :) Ešte malá
poznámka skoro všetko dávam od oka... :D
4 porcie |
20 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Rožky namočíme v mlieku. Do misy dáme mäso, roztlačený cesnak, korenie, majorán, soľ, vegetu, vajcia, rascu, nadrobno pokrájanú cibuľu.
- Rožky vyžmýkame, pridáme do misy a zmiešame všetko dokopy. Zakryjeme fóliou a dáme do chladničky aspoň na 15 min. aby sa chute prepojili. Do zmesi dáme od oka strúhanku, a vytvarujeme placky. Obalíme v strúhanke a vysmážame v horúcom oleji.
- Podávame so zemiakovou kašou, cibuľou a horčicou (kto má rád) Dobrú chuť!