Fašírky

Autor receptu: pato1151

Mne moc nechutia s baleným mäsom. Ja si ho radšej dám pomlieť u mäsiara! :) Ešte malá poznámka skoro všetko dávam od oka... :D

4
porcie
20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rožky namočíme v mlieku. Do misy dáme mäso, roztlačený cesnak, korenie, majorán, soľ, vegetu, vajcia, rascu, nadrobno pokrájanú cibuľu.
  2. Rožky vyžmýkame, pridáme do misy a zmiešame všetko dokopy. Zakryjeme fóliou a dáme do chladničky aspoň na 15 min. aby sa chute prepojili. Do zmesi dáme od oka strúhanku, a vytvarujeme placky. Obalíme v strúhanke a vysmážame v horúcom oleji.
  3. Podávame so zemiakovou kašou, cibuľou a horčicou (kto má rád) Dobrú chuť!