Bravčové fašírky
Bravčové fašírky

Fašírky z bravčového mäsa

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 26. mája 2023

Suroviny

700 g mleté
2-3 strúčiky
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s pretlačeným cesnakom, soľou a čierným korením. Pridáme trochu nasekanej petržlenovej vňate, vajíčka a rožky. Ja ich klasicky namočím v troche vody, vytlačím v dlaniach a pridám k mäsu.

  2. 2

    Všetky suroviny dobre spojíme... ako inak než rukami. Ja zvyknem mäsko pripraviť skôr a nechám ho odstáť v chladničke aspoň hodinku.

  3. 3

    Z mäsa následne formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a pečieme na oleji z oboch strán.

Diskusia k receptu

sire
Ja dávam ešte aj kečup, Vegetu, vychladnutú do sklovita opraženú cibuľu a rožky na kocky namáčam do mlieka. Bielky vyšľahám a zamiešam až na konci miešania. Tvarujem malé ( 2 -3 hubky) :-). Pražím na brav. masti.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia