Píšem ako český žandár,ale zdá sa mi to zmysluplnejšie písať recepty,lebo sa chcem z dokonaliť v ovládaní PC,lebo som ešte len učeň.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mleté mäso premiešam s namočenou a vytlačenou žemľou ,pridám očistenú a na drobno postrúhanú cibuľu ,pretlačený cesnak, vajce, soľ,mletú červenú papriku, korenie a dobre premiešam.
- 2
Lyžicou naberám z mäsovej hmoty kôpky ,do každej vtlačím sušenú slivku a urobím guľku.Obalím v strúhanke a vypražím na oleji.
- 3
K fašírke sa môže podávať ryža,zemiaky,šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu