Farebný kapustový šalát

redakcia - fotkaredakcia, 14. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 hlávka
1 hlávka
3 ks
1 ks
1 ks
2 ks
200 g
200 ml
150 ml
1 konzerva malá




Postup

  1. 1

    Najprv si nakrájame cibuľu, kapustu, podľa chuti osolíme, zamiešame, pokvapkáme olejom a necháme chvíľu odstáť.

  2. 2

    Medzitým si nakrájame pór, uvarené vajcia natvrdo posekáme nadrobno, postrúhame mrkvu, syr a spolu s hráškom pridáme všetko ku kapuste.

  3. 3

    Dobre všetko spolu premiešame s majonézou, smotanou a nakoniec dochutíme ešte octom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia