Kuracie rizoto
Kuracie rizoto

Fantastické kuracie rizoto videorecept

niliarik - fotkaniliarik, 26. júna 2017

Je to veľmi jednoduché a veľmi rýchle. Nám to veľmi chutí.

4
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava
Fantastické kuracie rizoto (videorecept)
Foto: niliarik

Suroviny

1 ks
1 hrnček
1 ks
 (3 druhy)




Postup

  1. 1

    Na rozohriaty olej pridáme nasekanú cibuľu, osolíme chvíľu orestujeme a pridáme mkrvu. Pridáme kuracie mäso, okoreníme ho, osolíme, pridáme sladkú papriku, štipľavú papriku a cherry paradajky. Ak máme ryžu hovotú primiešamie ju do panvice s mäskom. Premiešamie to poriadne, aby sa nám chute prepojili a môžeme podávať. Dobrú chuť. :-)

Diskusia k receptu

miros605
Doporučujem z názvu vypustiť slovo rizoto. Technologicky je to úplne iné jedlo. Toto je taká slovenská ľudová verzia "rizota". Zmiešané mäso s hotovou ryžou je takto tiež celkom jedlé.
niliarik
V poriadku, aj to su názory, avšak mne nepomáhajúce. Pojem "skvost" je vyrcholne mne urážajúce. Prijímem kritiku ako to vylepšiť, ale to či ja to sem nahrajem, alebo nahrajem je už iba moja vec.
gman
@Niliarik. vobec sa nenechaj znechutit "odbornikmi" mozno to nie je uplne uzasne prave talianske rizoto, ale verim, ze 3/4 ludi na vareche prave na takomto rizote vyrastla a prezila vacsinu svojho zivota, pretoze ziadne ine nepoznali. len sa pekne pekne snad dalej a nech sa dari.
PS: s nozom, ktory ma rovne ostrie sa bude vsetko krajat ovela jednoduchie :)
janikbj
pane bože, akí sme tu odrazu všetci svetoví... x rokov sa na Slovensku rizotom zvalo naše obyčajné, klasické slovenské rizoto a nikto neriešil. bola by som zvedavá, či tak buzerujete aj svoje mamky alebo babky, keď vám naservírujú podobný "skvost". ja osobne také rizoto moc nemusím, ale tie ponižujúce posmešné komentáre majstrov šéfkuchárov tu mi už naozaj lezú na nervy a nemám ani chuť tu prispievať či vôbec to sledovať...
niliarik
@Gman - ďakujem veľmi pekne za podporu, v dnešnej dobe je to vzácnosť, pretože ľudia sa k sebe správajú neľudsky. S tým nožom to vyskúšam, krájanie a šúpanie mi ide trochu ťažšie :)

@Janikbj - ďakujem veľmi pekne za podporu, ste veľmi milý. Takéto posmešné komentáre nepotešia, a ak mám pravdu povedať veľmi zle sa čítajú. Kto chce si tento recept a video pozrie a dá konštruktívnu kritiku, ale nie takú, ktorá je urážajúca a od človeka, ktorý ma na vareche prázdny profil :)
leaela
@Niliarik (29.6.2017 19:52)

Veru dievka,nedaj sa odradit a var dalej.v tvojom veku je to pomaly vzacnost,ze sa mlada baba chyti varesky.casom nazbieras skusenosti a aj tvoj repertoar zvladnutych receptov sa rozsiri.vela uspechov ti prajem ;-)
radost
@Janikbj (29.6.2017 19:48)

Janka-všimni si,že znechutených je väčšina oddaných varecháčov..komentárov minimum..vytráca sa základ ľudskosti-ktorý ma tu v minulosti prilákal-empatia,súdržnosť a vzájomnosť..tá atmosféra tu bývala neopakovateľná..pre mňa mali často komentáre ľudí väčšiu hodnotu ako samotný recept..vytešovala som sa tu..
už nie...
všade to je také husté neprajnosťou..zlom..aj v reáli..
=že mi je ľúto=
niliarik
@Leaela ďakujem, určite v tom budem pokračovať :)
@Radost - je to tak, ako vravíte ...ľudskosť sa vytráca, pracujem s ľuďmi a vidím to každý deň ...
1x leaela