Falošná „treska“ s tvarohom
Tibor Samaranský
šéfkuchár resortu Drevenice v Terchovej, 31. januára 2017
šéfkuchár resortu Drevenice v Terchovej, 31. januára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
150 g očistený |
|
50 g očistený |
|
100 g očistená (žltá a oranžová) |
|
1 ks menšia |
|
1 PL nasekaná |
|
150 g |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
4 ks |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetku očistenú zeleninu nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme a necháme odstáť 2 – 3 minúty.
- 2
Potom do zeleniny pridáme tvaroh, majonézu, tatársku omáčku a posekanú vňať, všetko spolu premiešame a dochutíme.
- 3
Každú porciu ozdobíme uvareným prepeličím vajíčkom a opečenou bagetou, ktorú môžeme pripraviť ako hrianku nasucho alebo na panvici s použitím masla.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujeme za upozornenie, tvaroh sme do postupu doplnili.
Dělám také, méně složitě, ale je to moc fajn pohoštění - rychlé, zeleninové, chutné a není v něm maso, bo někdy se vloudí vegetarián na návštěvu, člověk ani neví.
pretože sa to už niekoľko desaťročí volá falošná treska... prečo meniť názov starého, známeho jedla???