Falošná „treska“ s tvarohom

Tibor Samaranský
šéfkuchár resortu Drevenice v Terchovej, 31. januára 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Falošná „treska“ s tvarohomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

150 g očistený
50 g očistený
100 g očistená (žltá a oranžová)
1 ks menšia
1 PL nasekaná
150 g
2 PL
2 PL
4 ks
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Všetku očistenú zeleninu nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme a necháme odstáť 2 – 3 minúty.

  2. 2

    Potom do zeleniny pridáme tvaroh, majonézu, tatársku omáčku a posekanú vňať, všetko spolu premiešame a dochutíme.

  3. 3

    Každú porciu ozdobíme uvareným prepeličím vajíčkom a opečenou bagetou, ktorú môžeme pripraviť ako hrianku nasucho alebo na panvici s použitím masla.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist