Foto: marcelc
ďalší z receptov ktorý mám rád hlavne v zime...
6-7
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
120 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Šošovicu necháme namočiť cez noc vo vode.
- 2
Predhrejeme rúru na 170°C. Nadrobno nakrájanú cibuľku opražíme na oleji v okrúhlom pekáči. Pridáme mäso poprášené hladkou múkou, osolené a opoprené. Hneď ako je pekné hnedé pridáme všetky ostatné ingrediencie, privedieme do varu a vložíme do vyhriatej rúry.
- 3
Podávame s čerstvým chlebom. Ja som k tomu spravil aj pečené zemiaky a navrch duseného dal nakrájaný pomaranč aby mi to pekne rozvoniavalo v kuchyni počas pečenia.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
použijem červenú šošovicu, pridám ju neskoršie , aby sa nerozvarila , páči sa mi recept :-)