Foto: mirohorn
Recept veľmi jednoduchý a rýchly, mám ho od svojej mamy a je veľmi chutný...
3-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Býčie žľazy očistíme a umyjeme.
-
2
Nakrájame cibuľu.
-
3
A aj žľazy.
-
4
Pripravíme si koreniny.
-
5
A ide sa na to... Pokrájanú cibulu spenime na oleji, pridame býčie žľazy a orestujeme. Podla potreby pridame pol deci vody a dusime. Okorenime pripravenymi ingredienciami (sol, mletá paprika, korenie, rasca, kečup). Dusime asi 20 min.
-
6
Je to môj prvý recept zabudol som odfotit ako bolo servírované, tak sa ospravedlňujem. Dobrú chuť... My sme ochucovali ešte stiplavym chilli...
Ukladam recept do KK.
niekedy stačí pohladkať.
Občas ich mávajú v Metre. Sem -tam sa mi ich tam podarí kúpiť. Urobil som syn spapal a ani nevedel čo to vlastne bolo...až po 3-ťom zjedení som mu s malou dušičkou prezradil ...na môj údiv pochválil a nemá s touto delikatesou žiadny problém...