Dusené býčie žľazy na cibuľke (fotorecept)

Autor receptu: mirohorn

Recept veľmi jednoduchý a rýchly, mám ho od svojej mamy a je veľmi chutný...

3-4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Býčie žľazy očistíme a umyjeme.
  2. Nakrájame cibuľu.
  3. A aj žľazy.
  4. Pripravíme si koreniny.
  5. A ide sa na to... Pokrájanú cibulu spenime na oleji, pridame býčie žľazy a orestujeme. Podla potreby pridame pol deci vody a dusime. Okorenime pripravenymi ingredienciami (sol, mletá paprika, korenie, rasca, kečup). Dusime asi 20 min.
  6. Je to môj prvý recept zabudol som odfotit ako bolo servírované, tak sa ospravedlňujem. Dobrú chuť... My sme ochucovali ešte stiplavym chilli...