Dusené býčie žľazy na cibuľke (fotorecept)
Autor receptu: mirohorn
Recept veľmi jednoduchý a rýchly, mám ho od svojej
mamy a je veľmi chutný...
3-4 porcie |
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Býčie žľazy očistíme a umyjeme.
- Nakrájame cibuľu.
- A aj žľazy.
- Pripravíme si koreniny.
- A ide sa na to... Pokrájanú cibulu spenime na oleji, pridame býčie žľazy a orestujeme. Podla potreby pridame pol deci vody a dusime. Okorenime pripravenymi ingredienciami (sol, mletá paprika, korenie, rasca, kečup). Dusime asi 20 min.
- Je to môj prvý recept zabudol som odfotit ako bolo servírované, tak sa ospravedlňujem. Dobrú chuť... My sme ochucovali ešte stiplavym chilli...