Foto: 2010
Taky iny recept
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cervenu kapustu bez hlubu nakrajame na rezance. Na ryzovy olej (jemny bez chuti a zdravsi ako kokosovy) dame oprazit nakrajanu cibulu stedro pridame sladku chilli omacku a spolu premiesame a prepazime (doda nam tu sladku chut plus trosku palivosti).
- 2
Pridame nakrajanu kapustu, ked je mlada a stavnata netreba podliat, dusime tak 10 - 15 minut, pridame na drobno nakrajanu paradajku ochutime stedro cervenym vinnym octom, sol, korenie a podusime este 5 minut. Hotovo, ani kuchty nebolo treba.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Určite vyskúšam, nevidím nič zložité , dokonca veľmi jednoduché a rýchle .
Kuchtu na kapustu , to som nepočula, kapusta nepotrebuje hodinu na varenie .
www.rehabilitace.info/zdravotni/ryzovy-olej-a-jeho-ucinky-na-...