Pšeno a tofu je veľmi dobrá kombinácia. Mnoho ľudí odmieta tofu, že im nechutí, ale hlavnou príčinou vo väčšine prípadov je to, že Zobraziť celý popisPšeno a tofu je veľmi dobrá kombinácia. Mnoho ľudí odmieta tofu, že im nechutí, ale hlavnou príčinou vo väčšine prípadov je to, že nevedia, čo s ním. Treba vyskúšať rôzne druhy tofu a použiť ho podľa toho, aké jedlo pripravujeme.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pšeno premyjeme vodou. Dáme do hrnca a v osolenej vode uvaríme. Potom scedíme a necháme odkvapkať.
- 2
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na malé kocôčky narezané tofu a krátko orestujeme.
- 3
Vložíme na malé kocôčky nakrájané paradajky, uhorku, pridáme hrášok a kukuricu. Osolíme, premiešame a asi 5 minút podusíme.
- 4
Potom vložíme pšeno a ešte prehrejeme.
- 5
Jednotlivé porcie posypeme strúhaným syrom.
Tiež pšeno:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu