Foto: selmapuma
Sú lepšie ako z obchodu
50 minút
príprava
príprava
Suroviny
šampiňónový Uncle bens: | |
2 konzervy strene veľké |
|
1 kg |
|
2 kg |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
1,4 l |
|
1 dl |
|
0,5 dl |
|
150 g |
|
7 dl |
|
Fazuľové Uncle bens: | |
1 kg |
|
1 kg |
|
1,4 l |
|
1,5 dl |
|
2 dl |
|
1 dl |
|
1 bal. |
|
0,5 kg |
|
0,5 kg |
|
Postup
-
1
NA šampiňónový Uncle bens-nakrájam papriku a ostatné prísady. Upražím si cibuľu na oleji ,zalejem pretlakom a pridám všetky ostatné prísady ananás bez šťavy a varím pokiaľ nebude mäkka paprika.Môžme dochutiť soľou no ja nedávam. Naložím do pohárov a sterilizujem 5 min. od bodu varu.
-
2
Fazuľový Uncle bens: Uvarím fazuľu zlejem vodu .Taktiež si nakrájam všetky prísady a dám do jedného hrnca a varím pokiaľ nieje všetko mäkké. Sterilizujem tak ako predchádzajúce. Nezabudnite deko preosiať!!!! K tomuto nemám obrázok nakoľko toto sa mi minie vždy ako prvé :-)
v druhej" bens".Ja poznám iba "Uncle Ben ´s " ryzu .K receptu nemám výhrady,z doma vypestovanych surovín je to iste pochutka.
hodíš na to vajco a až ti to bude chutiť, tak toho uncela zješ